Situată în corpul 1 (clădirea nouă), etajele 2-3..
0351 185 819 
Rezerve de 2-4 paturi cu grup sanitar propriu. Asistența medicală la patul bolnavului este asigurată de: - 5 medici, din care 1 cadru didactic, 17 asistente medicale de specialitate, 11 infirmiere și 1 îngrijitoare.
Afectiuni
 
În Clinica I de Boli Infecțioase Adulți se tratează pacienti cu boli acute infecțioase sau acutizări ale bolilor cronice infecțioase, ale aparatului respirator, digestiv sau sistemice.
Servicii
Se dispensarizează clinic, biologic si imagistic bolnavii cu hepatite virale acute A, B, C. Se diagnostichează, stadializează și tratatează infecțiile cronice cu virusurile hepatitice B și C, conform protocoalelor naționale. Medicii se implică în monitorizarea răspunsului la terapia antivirală, a evoluției afecțiunii hepatice, în dirijarea pacientului către serviciile conexe necesare: gastroenterologie, imagistică, endoscopie digestivă. Medicii sunt implicați în susținerea de simpozioane, lucrări științifice, proiecte legate de depistarea și prevenirea bolilor infecțioase cu promovarea mijloacelor terapeutice și de imunoprofilaxie.
Notă
În clinică se desfășoară și activitatea didactică și pedagogică de specialitate cu studenții în Medicină și rezidenții de specialitate și medicină generală.

Medici

CANCIOVICI CARMEN-MARINA
MEDIC PRIMAR
MUSA MANUELA-ELENA
MEDIC PRIMAR
DRAGONU LIVIA
MEDIC PRIMAR SEF SECȚIE
SANDU MADALINA-CLAUDIA
MEDIC SPECIALIST

Galerie imagini