Clădirea nouă, Etj. 2.
  0251542333
  Personalul care deservește Laboratorul de Microbiologie este format din 3 medici (2medici primari, 1 specialist), 1 biolog principal, 2 asistenți, 1 registrator medical și 1 îngrijitoare curățenie.
Servicii
Laboratorul de Microbiologie Clinica efectueaza o gama larga de investigatii microbiologice la inalte standarde de calitate care asigura furnizarea rezultatelor validate si precise in timp util. Pentru imbunatatirea continua a performantei laboratorului contibuie colectivul medical cu o vasta experienta in Microbiologie. Calitatea rezultatelor este asigurata prin sistemul de control intern si extern al calitatii, al carui scop principal este de a garanta furnizarea rezultatelor exacte. Laboratorul de Microbiologie executa toate tipurile de produse pentru culturi microbiene ,parazitologice si metode de investigare rapida a produselor.
Dotari
Laboratorul este dotat cu: -Metode de investigare bacteriologica si micologica conventionale si automate de identificare a germenilor -Centrifuga ,microscoape,termostat de laborator,hota de biosiguranta cls. II ,frigidere,congelatoare - Sistem automat de detectie bacteriana din hemoculturi

Medici

PUIU RAIMONDA SIMONA
MEDIC PRIMAR
GEORGESCU ALINA MARIA
MEDIC SPECIALIST
NICA DAN ALEXANDRU
MEDIC PRIMAR
NICOLAE CARMEN MIHAELA
BIOLOG PR

Galerie imagini