COMUNICAT

Începând cu data de 13.04.2021, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 487 / 09.04.2021 privind modificarea Ordinului nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus, pe perioada internării în unitatea sanitară, pacientul infectat cu SARS-CoV-2 și care prezintă simptome severe de boală poate beneficia, la cerere, de vizita unui membru al familiei/reprezentantului legal, cu acordul medicului curant, în urma unei solicitări trimise electronic (e-mail) cu minim 24 de ore înainte și aprobate de către conducerea spitalului. În vederea asigurării protecției membrului familiei/aparținătorului legal, vizita poate avea loc în următoarele condiții:
— o singură persoană poate intra la pacient, o singură dată;
— timpul alocat vizitei este de maximum 15 minute;
— vizitatorul poartă echipament individual complet de protecție asigurat cu titlu gratuit de către unitatea sanitară în care este internat pacientul, conform metodologiei în vigoare;
— vizitatorul respectă toate măsurile sanitare care se impun;
— nu este permisă introducerea niciunui obiect în zona în care sunt îngrijiți pacienții cu COVID-19.
Programul de vizite este zilnic, între orele 11-12 și 16-17, iar formularul de cerere disponibil pe site-ul www.vbabes-cv.ro trebuie trimis pe adresa de e-mail [email protected] sau fizic la secretariatul spitalului. Confirmarea aprobării vizitei va fi primită de către aparținător pe canal electronic (e-mail) sau telefonic.
 Comunicat   CERERE VIZITA